Gruppträning

Här ser ni utbud och beskrivningar av våra gruppträningspass.

Box

Ett svettigt, härligt, konditionsutmanande boxpass där du får öva både slag och sparkar till peppig musik. Vi jobbar två och två större delen av passet och turas om att slå och hålla mitsar. Kommer du ensam så får du en träningspartner på plats. Räkna med en flåsig, sporrande och rolig timme! Passlängd: 60 minuter

Born To Move

Les Mills BORN TO MOVE är en gruppträningsform som är skapad för barn & ungdomar. Barnen lär sig dansa och röra sig genom musik, texter & steg som är specifikt åldersanpassad för varje åldersgrupp.
Målet med passet är att barnen har roligt och får en positiv känsla för träning och rörelse. Klasserna är 45 minuter långa och vid 12 tillfällen.

Passlängd: 45 minuter

Cirkel Mix, Cirkel styrka och Cirkel Puls

Våra cirkel pass och är precis vad det låter som; cirkelträning i intervallform. I Mix varvas kondition och styrka, och varannan station innehåller en styrkeövning, varannan station en konditionsövning.
På Styrkepassen är det styrka som står i fokus. Även på Styrkepassen ingår konditionsövningar, men styrkeinriktade sådana.

Cirkel Puls står kondition och pulshöjning i fokus.
Uppläggen vad gäller antal stationer och intervalltider kan variera, men grundupplägget bygger på sju eller åtta olika stationer som upprepas tre eller fyra varv beroende på passlängd, där vi jobbar i 40 sekunder och vilar i 20 sekunder. Två personer befinner sig på samma station samtidigt men man jobbar individuellt. Klassen avslutas med en utmaning.

Passlängd: 45 eller 60 minuter

Core / Dynamisk rörlighet

I våra Corepass är kroppens kärna; det vill säga framför allt mage och rygg i fokus. I Corepassen tränar vi bålstyrka och stabilitet genom att kombinera dynamiska övningar med statiska moment.
Vi använder redskap som pilatesboll, viktplattor och kettlebells. Ett funktionellt träningspass, där dynamisk rörlighet är ett viktigt inslag.

Passlängd: 35 eller 45 minuter

Cykel

Cykel är precis vad det låter som; inomhuscykling i grupp, på toppmoderna cyklar med wattmätare till härlig och medryckande musik! Låt instruktören utmana och guida dig till rätt intensitetsnivå passet igenom. Följ din egen utveckling och låt dig motiveras!

Passlängd: 45 eller 60 minuter

Profit

En intensiv klass där du arbetar mot dig själv och klockan. Passet är uppdelat i olika serier och intervaller där både styrka och kondition ingår. I varje serie utförs ett bestämt antal övningar och/ eller repetitioner och du tävlar hela tiden enbart mot dig själv. Profit är en riktigt tuff, rolig och svettig klass där du verkligen har chansen att utmana dig själv!

Passlängd: 45  minuter

Strong mama

Är du nybliven mamma? Kom igång med träningen på ett uppbyggande, skonsamt och roligt sätt tillsammans med andra! Strong Mama är ett gruppträningspass dit du kan ta med din bebis.
Hela passet är planerat för att träna upp din stabilitet och styrka från grunden, och för att passa medföljande bebisar. Det är alltid okej att ta en amnings- eller tröstpaus!

Vi vill att du väntar minst åtta veckor efter din förlossning innan du kommer på Strong Mamapass. Vi rekommenderar också att du har gjort din efterkontroll hos din barnmorska först.

Strong Mama passar särskilt bra under det första året, fram tills barnet blivit mer rörligt. Var och en tar fullt ansvar för sin egen bebis. Givetvis är även föräldralediga bebispappor välkomna!

Passlängd:  60 minuter

Tabata

Tabata är utmanande, rolig och pulshöjande intervallträning där vi jobbar i 20 sekunder och vilar i 10 sekunder, åtta gånger. Samma övning upprepas fyra eller åtta gånger. Din utmaning är att hinna med så många repetitioner som möjligt under varje arbetsblock.

I Tabata 35 hinner vi med fyra block plus en kort utmaning. I Tabata 45 ingår, förutom fem block, också ett fem till sju minuter långt konditionsblock med enkla, raka, pulsövningar. I Tabata tränar du både styrka och kondition, men fokus ligger på puls.

Passlängd: 35 eller 45 minuter

Les Mills Sh’bam

Med enkla men heta danssteg, är SH’BAM™ det perfekta sättet att forma kroppen och träna din kondition. Med populära hits blandat med old school vi alla känner igen är SH’BAM™ ett befriande, roligt och socialt sätt att träna. Passar dig som gillar dans och har glimten i ögat! Passar både nybörjare och vana deltagare. Passlängd: 45 minuter

Lift It

Styrketräning i takt till musik! Det här passet utmanar din uthållighet & styrka med övningar för hela kroppen i takt till musik som peppar. Passet passar alla som vill jobba med styrka! Passlängd: 60 minuter

Gym Cirkel

Precis som det låter så är det här passet för dig som vill ta dig ut i gymmet. Med allt från basövningar till mer utmanande rörelser kommer du få ett träningspass för hela kroppen! Passet är till för att hjälpa dig igång med traditionell gymträning och kommer anpassas efter dina behov och kunskaper. Passlängd: 60 minuter

Kettlebells

Kettlebell är ett kombinationspass där du kommer få jobba både med styrka & kondition men med ett enda redskap: Kettlebell! Vi använder oss av tävlingsstora kettlebells för att alltid få rätt teknik i alla övningar oavsett vilka vikter vi använder. Ett flåsigt och tufft pass som du inte kommer ångra!

Passlängd: 45 minuter

Today´s Choice

Här har vi passet som överraskar! Instruktören väljer helt fritt vilket pass dagen bjuder på, vågar du anta utmaningen? Passlängd: 45 minuter